Even een kort vervolg op mijn post van gisteren, waar alweer bezorgde reacties op verschenen (mede n.a.v. Venturo’s bericht). Ik had me niet gerealiseerd dat het voetbalweekend natuurlijk op vrijdagavond en niet pas zaterdag begint. En dus zat ik gisteren naar AZ-Sparta te kijken. En om met de deur in huis te vallen: dat gaat prima! Er zijn zo nu en dan nog wel wat kleine oneffenheden in het beeld zichtbaar, wat vlekken in het gras bijvoorbeeld (beetje vergelijkbaar met een DivX film), maar overall is het gewoon goed. Geen haperingen of uitvallen of iets dergelijks. Ik kon ook mooi even vergelijken met RTL5, en Versatel’s uitzending deed er eigenlijk niet voor onder. Kortom: ik ben gerustgesteld!

Categorieën: Reviews

2 reacties

Hans on Experience · 13 augustus 2005 op 12:39

Gelukkig maar! Jij bent dan kennelijk een van de weinige gelukkigen. Berichtgeving was niet positief gisteravond.

vincent everts · 14 augustus 2005 op 21:58

Krijn,
Wat is iedereen toch bezig om negatief te zijn. Blij dat er iemand nog redelijk neutraal zijn ervaringen deelt. Ik krijg het morgen dus ik ben benieuwd. Dank voor alle beschrijvingen.
Vincent

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *