Sinds een aantal dagen ben ik de trotse bezitter van een Google Glass. Hij is nog niet verkrijgbaar; je kan ‘m alleen aanschaffen op uitnodiging van Google en je moet Amerikaan zijn, dus het was een behoorlijke klus er eentje te bemachtigen. Ik ga de komende periode exploreren hoe het is hem in het dagelijks leven te gebruiken. Waar is het handig? Wanneer juist niet? Hoe reageert mijn omgeving? Zijn de vooroordelen waar? Enzovoorts.

Ik zal er hier over schrijven, maar vooral ook op www.dutchglassexplorer.nl. Daar komen ook alle tweets en foto’s vanaf de bril terecht. Reacties zijn van harte welkom!

 


1 reactie

Een maand met de Apple Watch - Krijn Schuurman · 25 mei 2015 op 15:51

[…] extensie van de mobiele telefoon was mijn Google Glass praktisch nog niet werkbaar. De logica van notificaties die ‘naar je toe komen’ in plaats van je telefoon […]

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *