Gisteren was ik te gast bij de FD Strategie Summit waar gesproken werd over ‘de zakelijke en maatschappelijke agenda van 2007’. Het was voor mij extra interessant omdat het evenement weliswaar over technoligie en talent ging, maar wel vanuit een financieel perspectief was georganiseerd. Er waren goede sprekers, al hadden de uitkomsten van het technologieblok wel wat gedurfder gekunt, wat mij betreft. Het zal geen toeval zijn dat ik juist op dat terrein kritisch ben.
Het verbaast me wel dat ik er vandaag niks over terug kan vinden in de media. Hoe anders is dat bij Le Web 3, een ander event waar ook over technologie en talent is gesproken, maar waar ik helaas niet bij kon zijn. Het is vrij eenvoudig om een beeld te krijgen van deze tweedaagse conferentie doordat de mensen in de zaal live verslag doen – in tekst, geluid en beeld – van wat er op het podium gezegd wordt. Wat dat betreft lopen amateurverslaggevers met nieuwe media nog wel voor op de professionals van de traditionele media.

Categorieën: Events

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *