Gisteravond was ik een van de moderatoren op een discussie diner van Telegraaf Expomedia Events. Doelstelling van de avond was om kennis en ervaringen uit te wisselen over mediaconvergentie en om te komen tot initiatie van nieuwe samenwerkingsverbanden en business modellen.

Als format voor de avond diende het door InterimIC ontwikkelde concept ‘Diner Pensant’ waarbij moderatoren per tafel reacties verzamelen op de door de sprekers geponeerde stellingen en deze vervolgens met hun Blackberry meteen terugsturen naar het centrale zenuwstelsel, dat de feedback van de verschillende tafels weer op een groot scherm projecteert, zodat er plenair gediscussieerd kan worden op basis van deze reacties.

Het was een boeiende avond met een zaal met interessante gasten en een mooie lijst van sprekers (onder meer van Forrester, Endemol, SBS, de VPRO en Google). Henk-Jan was een van de fotografen en heeft eveneens verslag gedaan op z’n blog. Zijn foto’s (waar onderstaande er een van is) staan natuurlijk op Flickr.

Telegraaf diner

Categorieën: Events

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *