Eergisteren hadden we met IntermIC ons jaarlijkse Diner Pensant. Thema dit keer was “van creatie naar innovatie”. Met onze 150 gasten hebben we op een innovatieve manier gediscussieerd (zie ook mijn vorige bericht) aan de hand van een aantal stellingen, afkomstig van de sprekers. Presentaties van Joop Sistermans (lid van het Innovatie Platform en voorzitter van de Adviesraad voor Wetenschaps- en Technologie-beleid), Gerard van Ootmersum (TNO – ict) en Marcel Bettonvil (directeur Marketing consumentenmarkt, Sony Benelux) gaven voeding aan de tafelgesprekken en plenaire discussies.

We hebben namens alle aanwezigen een aantal adviezen geformuleerd voor het Innovatie Platform. Deze zijn gepresenteerd tijden het Nationaal Innovatie Event, gisteren. Een van deze ideeën – geef startende afstudeerders belastingvrijstelling – is door de 2.000 aanwezigen aldaar gekozen tot het winnende. Hierover later meer.

Het was weer een geslaagd innovatie diner. Marco heeft een kort verslagje op z’n blog gezet (ik zag hem met een blocnote aantekeningen maken ;-)). Foto’s zijn natuurlijk door Adriaan gemaakt en zullen binnenkort online beschikbaar komen.

dinerpensant2005.jpg

Categorieën: Events

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *