Gisteren was ik op het High Profile New Media Congres 2007. Ik gaf de afsluitende keynote, samen met Boris Veldhuijzen van Zanten. Het was leuk om weer eens op een bijeenkomst te zijn waar niet iedereen elkaar de loef probeert af te steken met de allernieuwste weetjes of inzichten, maar waar een duidelijke doelgroep – in dit geval de evenementenbranche – zichzelf een concrete vraag heeft gesteld: hoe kunnen we nieuwe media inzetten om onze diensten beter te maken?

Om die vraag te beantwoorden was een actief programma samengesteld met een inleidende (Vincent Everts) en afsluitende keynote en daar tussenin workshops (o.a. Marco Derksen, Richard Lamb, Wolter Tjeenk Willink). En dat het een vraag is die leeft, bleek ook wel uit het feit dat de zaal goed gevuld was met zo’n 300 bezoekers. Om de presentatie met z’n tweeën in te vullen, was ook weer een leuke nieuwe ervaring.

Op highprofile.nl zullen foto’s (en video?) verschijnen. Ik zag dat Henk-Jan z’n foto’s (natuurlijk) al op Flickr heeft staan. Onderstaand exemplaar is ook van hem.

krijn_boris.jpg

Categorieën: Events

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *