In mijn laatste bericht vertelde ik dat we met Blognomics tijdens Den Haag Telecom een aantal podcasts hebben gemaakt. Een daarvan staat inmiddels ook online op denhaagtelecom.nl (net als de video’s trouwens). Het is niet bij die ene keer gebleven. We hebben een aantal live podcasts gemaakt – dus ‘on the fly’ om het zo maar te zeggen – onder meer tijdens het IPAN event over Podcasten.
Verder hebben we een interview gedaan bij Marco Sound in Amsterdam. Het leuke was dat dit interview met zeer geavanceerde apparatuur is opgenomen (zie ook bijgaande foto en deze set), maar dat we ook de Microtrack 2496 hebben laten meelopen. Zo kan je de rechttoe-rechtaan-versie beluisteren, maar ook een professionele versie, die bovendien is nabewerkt door MarcoSound met muziek. Hiermee tonen we aan hoe belangrijk de kwaliteit is. Daar kan Donner niet tegenop!

Vandaag hebben we weer een stap gezet. Zoals je wellicht weet is er net een nieuwe generatie iPod op de markt gekomen die ook videomogelijkheden heeft. Met de nieuwste versie van iTunes, versie 6, kan ook video automatisch worden binnengehaald. Als je geabonneerd bent op de Blognomics podcast feed (zo niet: voeg deze link (http://www.blognomics.nl/blognomics/rss.xml) toe aan iTunes) dan komt vandaag Blognomics podcast #6 binnen, die tevens de eerste Vodcast is. Mocht iemand al de nieuwe iPod met video hebben, hoor ik graag wat de ervaring is met deze vodcast.

Alle podcasts zijn te vinden op www.blognomics.nl.

professionele microfoon bij Marco Sound

Categorieën: Blognomics

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *