Ik probeer altijd zo veel mogelijk voorbeelden in mijn presentaties te verwerken. Terwijl ik bezig was mijn slides voor morgen te maken met daarin een uitleg over het fenomeen viral, realiseerde ik me dat dit voorbeeld de moeite waard is om hier te delen. Het zijn in totaal 5 korte video’s. Ik vind ze enorm grappig, maar weet verder niks van de campagne af en ook niets van de resultaten. Wie het weet mag het zeggen.

Ik baseerde de keuze voor mijn studie destijds op een boekje van de TU Delft; een campagne als deze zou mij meteen enthousiast gemaakt hebben!

[youtube width=”425″ height=”335″]http://www.youtube.com/watch?v=sllHBOERLKg[/youtube]

Bekijk ze allemaal hier op youtube.

Categorieën: Tips

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *