Onderweg naar huis werd ik gebeld door BNN of ik een toelichting kon komen geven over het nieuwsfeit dat we in Nederland in maart een nieuw record hebben gebroken; meer dan 96% van alle email is spam. Onderweg naar de studio vroeg ik me af of het spamprobleem voor de gebruikers ook steeds groter wordt. Niet dus. We merken er steeds minder van. We hebben wel steeds meer last van ongewenste mail; niet van Nigeriaanse pillenverkopers, maar van collega’s die maar cc’s blijven sturen. Inmiddels maakt dat zo’n 30% van onze dagelijkse email uit. En we besteden een uur per dag aan het lezen van email die niet noodzakelijk is voor onze werkzaamheden. Eigenlijk is dat nog veel erger. We zijn toe aan opvolgers van email (waar ik het al eerder over had met BNN).

Download het gesprekje of luister in de player.

Categorieën: Radio

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *