Om te krijgen, wel te verstaan. Ik doe niet aan cadeau’s met Kerst, maar goed, als je het toch voor jezelf moet kopen, doet dat er ook niet meer toe. Kijkende naar de diverse lijstjes die er nu verschijnen over de beste gadgets van het afgelopen jaar, vallen mij een paar dingen op. De iPhone is nog steeds vaak de winnaar. Voor mij is de nieuwigheid er eigenlijk wel af, maar het gaat inmiddels om de derde generatie en het toestel wordt nog steeds beter. In die zin is het ook echt nog steeds een winnaar. Niet in volume, wel op het gebied van innovatie. Nokia en ook Microsoft vallen ver terug. Van Google hoor je daarentegen steeds meer, ook op het mobiele front. Een goed voorbeeld is Google Goggles, waarover ik schreef en sprak in mijn vorige post.
Wat verder opvalt is dat het elektronische boek, eBook of eReader zowel in de lijstjes met winnaars als die met flops voorkomt. De deskundigen zijn het niet eens. Ik ben ook nog niet overtuigd. We wachten af.
En wat is dan de tip? De Flip, of eigenlijk de Kodak Zi8. Klein, betaalbaar, makkelijk te bedienen en HD kwaliteit. Dan heb je het over een topgadget.

Ik had het er ook over bij BNR.

Categorieën: Radio

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *